Telekom Logo
2022 Corporate Responsibility Report

#WhatWeValue în România, ca parte a campaniei globale a Deutsche Telekom

© Photo: Telekom Pictureworld

Pe platforma digitală globală #WhatWeValue, accesibilă gratuit și dezvoltată de Deutsche Telekom, comunitățile angajate social din Generația Z pot să se interconecteze, să învețe de la activiști sociali cu experiență, să își conștientizeze propriile proiecte de voluntariat, să descopere potențialuri și să beneficieze de sprijinul suplimentar personalizat și individualizat de la Telekom. Platforma folosește tehnologia NFT img pentru a transforma conectivitatea digitală în valoare reală.

Campania #WhatWeValue 2022 din România s-a adresat persoanelor angajate social, cu vârste între 18 și 30 de ani, care au organizat și prezentat proiecte sociale în domeniile: mediu, sănătate mintală, protecția animalelor, migrație, educație și egalitate. Compania DT a dezvoltat o aplicație specială (whatwevalue.telekom.com) pentru înregistrarea proiectelor și pentru votare.

Doi câștigători au fost selectați în fiecare lună pe baza voturilor exprimate pe platformă. În luna iulie 2022, asociația Aluziva din România a ocupat primul loc, câștigând un sprijin financiar de 35.000 de Euro pentru implementarea proiectului său. Scopul organizației este de a sprijini grupurile defavorizate, în special mamele și copiii aflați în circumstanțe dificile, educația în zonele rurale și inițiativele care, dacă nu pot să schimbe lumea, pot schimba viețile indivizilor. Astfel, de ex., este planificată construirea de biblioteci în unele regiuni defavorizate ale României.

Peste 2,5 milioane de Unique Viewers au fost accesați prin campania media digitală, în timp ce peste 417.000 de Unique Viewers din România au accesat platforma WWV: https://whatwevalue.telekom.com/ro-RO/.